ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙΤΕ
Please wait... loading

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΡΚΕΤΚαταστήματα σούπερ μάρκετ

A

Θεσσαλονίκη, Τ.Κ.
Δήμος Θεσσαλονίκης, Νομός Θεσσαλονίκης

Τηλ.: 2310755440

Κατηγορία: Σούπερ Μάρκετ   |  Εθνικός Χορηγός

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΡΚΕΤ
  • Ελληνική Αλυσίδα Super Market
  • Καθημερινές Προσφορές Φυλλαδίου
  • Οικονομικές Τιμές Κάρτα Bonus Δώρα
  • Δυνατότητα Συνεργασίας Μέσω Franchise

Ελληνικά Market, Η νέα σας επιλογή

Η Εταιρεία Ελληνικά Market Α.Ε. στις αρχές του 2012 δημιούργησε μια νέα αλυσίδα καταστημάτων τύπου franchise, με διακριτικό τίτλο Ελληνικά market και το πρώτο τρίμηνο του 2012 αποφασίστηκε από κοινού με την Εταιρεία Συνεργαζόμενοι Παντοπώλες Α.Ε., που και εκείνη διέθετε στον ίδιο χώρο τη δική της αλυσίδα με διακριτικό τίτλο ΠΡΟΟΔΟΣ MARKET, να συνεργαστούν ενώνοντας τις δυνάμεις τους κάτω από μια ομπρέλα και μια κοινή στρατηγική.

Στόχος της εταιρίας είναι η στήριξη της Ελληνικής οικογένειας. Γι' αυτό και αναζητούμε Έλληνες παραγωγούς με τα καλύτερα προϊόντα του τόπου μας και τα διαθέτουμε στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, με καθημερινές προσφορές, πλούσια δώρα και άριστη ποιότητα. Διαθέτουμε, επίσης, μεγάλη ποικιλία προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας «Ελ».

Η καρδιά μας κτυπά Ελληνικά, καθημερινά διευρύνουμε το δίκτυο καταστημάτων στη βόρεια Ελλάδα, τη Θεσσαλία και σύντομα σε όλη την Ελλάδα. Μπείτε στη σελίδα μας και βρείτε το κατάστημα που βρίσκεται στην περιοχή σας.

Γενικές πληροφορίες

  • Περίοδος Λειτουργίας:  Ιανουάριος - Δεκέμβριος

Friendly URL (φιλική διεύθυνση)

  
Αντιγράψτε την παραπάνω διεύθυνση (URL)

Ταξινόμηση καταχώρησης στον Χρυσό Οδηγό (xo.gr)

Χάρτης: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΡΚΕΤ

Διαφήμιση

Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης - Ψηφιακή Σύγκλιση - ΕΣΠΑ 2007-2013 - Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η επένδυση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της δράσης Digi-Content.